Catering

Wij verzorgen ook lunch, een drie- of viergangendiner of walking dinner voor kleine gezelschappen op locatie. Voor grotere gezelschappen denken we graag mee over een 'coronaproof' opstelling. Meer statafels, afstand tussen de tafels, borrelhapjes of lunch apart verpakt per persoon in doosjes.. Er is nog best veel mogelijk als je een beetje creatief nadenkt. 

De nadruk ligt op het koken: lekkere hapjes, een mooi diner. We kunnen zorgen voor bijpassende wijnen van Wijnkoperij De Gouden Ton. Frisdrank en bier kun je eveneens via ons bestellen.

Als je niet genoeg borden of glazen hebt, kunnen we die voor je huren bij Broers verhuur. Als je een offerte bij ons opvraagt voor een catering, maken we ook een bestellijst voor de verhuur. Daarop staat het mastiek (borden, bestek, glazen, linnen, tafels, stoelen etc.) wat we in elk geval nodig hebben. Het voordeel van het huren van serviesgoed en glaswerk is dat je een stuk minder afwas hebt. We berekenen alleen de verhuurkosten, dus geen administratiekosten.

Alle gerechten die je bij de menusuggesties aantreft kunnen worden gemaakt op locatie. Catering is maatwerk. Als je contact opneemt, nemen we de mogelijkheden door en sturen we je per mail een offerte op maat.
Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. Het minimum aantal personen is 10 en het maximum aantal 24 (iets meer kan ook, dan wordt het iets meer passen en meten ;). We sluiten om 23.30. 

Brood

Catering

Met plezier koken wij voor jullie op locatie. Bij jou thuis, op kantoor, klein, groot, alleen afgeven of met personeel. Bel met Saskia voor een passend voorstel. 06 28 62 98 39

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;).