Catering

Wij verzorgen ook lunch, een drie- of viergangendiner, diner op schalen, walking dinner of buffet voor kleine en grote gezelschappen thuis of op locatie.

De nadruk ligt op het koken: lekkere hapjes, een mooi diner. We kunnen zorgen voor bijpassende wijnen van Wijnkoperij De Gouden Ton, frisdrank en bier kun je eveneens via ons bestellen.

Als je niet genoeg borden of glazen hebt, kunnen we die voor je huren bij Broers verhuur. Als je een offerte bij ons opvraagt voor een catering, maken we ook een bestellijst voor de verhuur. Daarop staat het mastiek (borden, bestek, glazen, linnen etc.) wat we in elk geval nodig hebben. Het voordeel van het huren van serviesgoed en glaswerk is dat je een stuk minder afwas hebt. We berekenen alleen de verhuurkosten, dus geen administratiekosten.

Alle gerechten die je bij de menusuggesties aantreft kunnen worden gemaakt op locatie. We verzorgen diners vanaf 14 personen. We rekenen EUR 49,- voor vier gangen en EUR 39,- voor drie gangen (exclusief personeelskosten, drank en verhuur).

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor catering, dan denken we graag mee. En klein diner of vergadering kunnen we verzorgen op de Keizersgracht 241.