Contact

Albert Cuypstraat 203 C
1073 BE  Amsterdam

06.286 298 39
saskia@huiskamerrestaurant.nl

Postadres
Saskia Bongaerts
CornelisTrooststraat 53 3-hoog
1072 JC  Amsterdam

Parkeren
Op de Eerste van der Helststraat 6 is een parkeergarage, de Marie Heinekenparkeergarage. De garage is het makkelijkst te bereiken vanaf de Stadhouderskade.
Je kunt je auto helaas niet bij ons voor de deur parkeren ivm de Albert Cuypmarkt. Alleen op zondag kan dat wel. Het is dan betaalt parkeren.

Met de auto zijn we dus slecht bereikbaar, maar de Noord Zuidlijn stopt bij ons in de straat en op de fiets kom je natuurlijk overal. Er zijn rondom de markt veel fietsparkeerplaatsen.


Sas in 'n pannetje

Voor elke zaterdag kun je drie gangen comfort food bestellen.

Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. We koken maximaal voor 12 personen. En we sluiten om 22.00. (Je kan al vanaf 17.00 komen). Als de COVID-19 maatregelen niet meer gelden gaan we natuurlijk weer voor meer mensen en tot later open.

Catering in lockdown

Restaurant in je eigen huis? Wij komen met plezier 4 gangen bij je koken. Naast je huishouden kun je maximaal 3 mensen uitnodigen. We rekenen 75,- per persoon en koken voor minimaal 4 personen. Voor kinderen kunnen we een kindermenu bedenken.