In Saskia's Huiskamer koken we voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is de hele middag of avond gereserveerd voor jouw groep. Je zit aan een lange tafel en bent altijd welkom in de keuken. 
De groepen die bij ons komen zijn uiteenlopend, van families, vrienden en studenten tot politici en zakenmensen. 

We koken zoveel mogelijk met lokale en duurzame producten.

Diner
Van zondag tot en met donderdag koken we 's avonds voor besloten gezelschappen vanaf 14 personen. Op vrijdag en zaterdag is het minimum aantal 22 personen. Voor een viergangendiner inclusief drankjes tot en met de koffie betaal je EUR 49,- per persoon. Als je met minder mensen wilt komen eten kan dat ook. De prijs per persoon wordt dan iets hoger. Het maximum aantal personen is 34.

Iedere maand koken we een ander maandmenu. Je kan zelf ook een menu samenstellen met gerechten uit de menusuggesties. We serveren voor de hele groep hetzelfde menu. Natuurlijk kun je naast het gekozen menu een lijstje doorgeven met specifieke (di)eetwensen. Voor vegetariĆ«rs, zwangere dames, gasten met allergieĆ«n of mensen die bepaalde dingen niet lekker vinden, bedenken we graag alternatieve gerechten.

Lunch
Overdag kun je komen lunchen. Ook tijdens de lunch is het restaurant uitsluitend voor jouw groep gereserveerd. Het minimum aantal personen voor de lunch is 14. Je hebt de keuze uit twee soorten lunches. Je kunt kiezen voor een driegangenlunch voor EUR 39,- per persoon, inclusief alle drankjes (wijn, bier, fris tot en met de koffie) of een lunch op schalen. Dan maken we verschillende salades, quiches, kleine broodjes en zelfgebakken zoetigheden. Voor deze lunch rekenen we EUR 30,- per persoon (inclusief non-alcoholische drankjes).

High tea
Je kunt ook reserveren voor een high tea. We bakken muffins, brownies, scones en kleine quiches. Ook zorgen we voor een aantal salades en sandwiches. Natuurlijk hebben we heerlijke thee en voor de liefhebbers is er een kopje koffie of een glaasje sap. We rekenen EUR 30,- per persoon voor een high tea (inclusief non-alcoholische drankjes).

Vergaderingen en workshops
We verhuren onze ruimte voor vergaderingen en workshops. We rekenen EUR 75,- zaalhuur per uur inclusief BTW.