Saskia’s Huiskamerrestaurant bij jou thuis

Bestel nu Sas in 'n Bakkie 

Sas in 'n bakkie 22 mei 2020

3 gangen EUR 22,- afhalen

Panzanella van gepofte paprika’s met zoute kappertjes, wilde tomaten en broodcroutons

Of

Vitello Tonato

*

Saskia’s lasagne van verse lasagnebladen, spinazie, ricotta, tomaat en bechamel

En

Gegrilde radicchio met gekarameliseerde rode ui, taleggio, rozijnen en pijnboompitten

*

Tiramisu

 


Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. Je zit aan een lange tafel. We rekenen EUR 65,- voor 4 gangen inclusief alle drankjes (wijn, bier en fris tot en met de koffie) We koken maximaal voor 10 personen en minimaal 8 personen. En we sluiten om 23.00. Als de COVID-19 maatregelen niet meer gelden gaan we natuurlijk weer voor meer mensen en tot later open.

Brood

Sas in 'n bakkie.

Elke vrijdag kan je een heerlijk 3 gangen menu afhalen bij Saskia's Huiskamer. Bestellen kan via de bestelknop bovenaan deze pagina. We rekenen EUR 22,- voor 3 gangen. Ophalen kan elke vrijdag van 16.00 - 19.00

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Job Verhaar, de vriend van Saskia is eigenaar van deze prachtige winkel. Dus gegarandeerd lekkere wijn in de Huiskamer. Onze huiswijn, een heerlijke, eenvoudige tafelwijn uit de Languedoc zit in de menuprijs. Voor andere wijnen rekenen we een meerprijs op nacalculatie. We hebben een aantal wijnen op voorraad en je kan natuurlijk ook altijd in de winkel wijn uitzoeken. Wij zorgen dan dat we de wijnen gekoeld in het restaurant hebben liggen. Je mag ook je eigen wijn meenemen. We rekenen geen kurkgeld.