Klassiekers

Je kan kiezen voor ons maandmenu of zelf een menu samenstellen uit onderstaande menusuggesties, ofwel onze klassiekers! Het is de bedoeling dat je 1 menu kiest voor de hele groep. De hele groep eet dus in principe hetzelfde. Uiteraard passen we het gekozen menu aan voor gasten met specifieke dieetwensen. 

Voorgerechten
Salade van gegrilde entrecote, gecarameliseerde rode ui, balsamicodressing, geroosterde hazelnootjes, spinazie, verse vijgen en stilton (kan ook met gebakken paddestoelen i.p.v. entrecote).
Tartaar van verse en gerookte zalm met een salade van dungeschaafde venkel. 
Salade van gepofte biet, biologische buffelmozarella,  veldsla en een dragondressing. 

Tussengerechten  
Risotto met tomaat, gamba’s en citroen. 
Huisgemaakte ravioli met pompoenvulling en salieboter.

Hoofdgerechten     
Bavette met zoete aardappelcrème, kruidenolie, gekarameliseerde rode ui, gebakken oesterzwammen en salsa van tomaat, granaatappel en oregano (kan ook met gepofte aubergine i.p.v. bavette). 
Parelhoen met beurre blanc en geroosterde raddichio
Op de huid gebakken dorade met stamppotje van zeekraal en antiboise van tomaat, dragon en olijven. 

Nagerechten 
Chocolademeringuetaart met vers fruit en room.  
Citroentaart.
Klassieke cheesecake.
Cheesecake in een glas met frambozen. 
Wentelteefjes met kaneelijs. 
Huisgemaakte profiterols met room, chocoladesaus en vanille ijs 

Kaas van Kef (supplement EUR 10,- p.p.)

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;). 

Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. Het minimum aantal personen is 10 en het maximum aantal 24 (iets meer kan ook, dan wordt het iets meer passen en meten ;). We sluiten om 23.30. 

Brood

Catering

Met plezier koken wij voor jullie op locatie. Bij jou thuis, op kantoor, klein, groot, alleen afgeven of met personeel. Bel met Saskia voor een passend voorstel. 06 28 62 98 39