Klassiekers

Je kan kiezen voor ons maandmenu of zelf een menu samenstellen uit onderstaande menusuggesties, ofwel onze klassiekers! Het is de bedoeling dat je 1 menu kiest voor de hele groep. De hele groep eet dus in principe hetzelfde. Uiteraard passen we het gekozen menu aan voor gasten met specifieke dieetwensen. 

Voorgerechten
Salade van gegrilde entrecote, gecarameliseerde rode ui, balsamicodressing, geroosterde hazelnootjes, spinazie, verse vijgen en stilton (kan ook met gebakken paddestoelen i.p.v. entrecote).
Tartaar van verse en gerookte zalm met een salade van dungeschaafde venkel. 
Salade van gepofte biet, biologische buffelmozarella,  veldsla en een dragondressing. 

Tussengerechten  
Risotto met tomaat, gamba’s en citroen. 
Huisgemaakte ravioli met pompoenvulling en salieboter.
Asperges met beenham en een gekookt eitje (alleen in het aspergeseizoen). 

Hoofdgerechten    
Bavette met zoete aardappelcrème, kruidenolie, gekarameliseerde rode ui, gebakken oesterzwammen en salsa van tomaat, granaatappel en oregano (kan ook met gepofte aubergine i.p.v. bavette). 
Parelhoen met parmaham, gegrilde groenten en aardappeltjes uit de oven. 
Op de huid gebakken dorade met stamppotje van zeekraal en antiboise van tomaat, dragon en olijven. 

Nagerechten 
Chocolademeringuetaart met vers fruit en room.  
Citroentaart.
Klassieke cheesecake.
Cheesecake in een glas met frambozen. 
Wentelteefjes met kaneelijs. 
Huisgemaakte profiterols met room, chocoladesaus en vanille ijs (supplememt EUR 3,- p.p.)

Kaas van Kef (supplement EUR 10,- p.p.)


Geen resultaten gevonden