Je kan kiezen voor ons maandmenu of zelf een menu samenstellen uit onderstaande menusuggesties, ofwel onze klassiekers! Het is de bedoeling dat je 1 menu kiest voor de hele groep. De hele groep eet dus in principe hetzelfde. Uiteraard passen we het gekozen menu aan voor gasten met specifieke dieetwensen. 

Voorgerechten
Salade van gegrilde entrecote, gecarameliseerde rode ui, geroosterde hazelnootjes, spinazie, verse vijgen en stilton (kan ook met gebakken paddestoelen ipv entrecote).
Tartaar van verse en gerookte zalm met een salade van dungeschaafde venkel. 
Salade van gepofte biet, biologische buffelmozarella, ingelegde wortel, radijs en bramen. 

Tussengerechten 
Asperges met beenham en een gekookt eitje (alleen in het aspergeseizoen).
Risotto met tomaat, gamba’s en citroen. 
Huisgemaakte ravioli met pompoenvulling en salieboter. 

Hoofdgerechten   
Bavette met zoete aardappelcrème, kruidenolie, gekarameliseerde rode ui, gebakken oesterzwammen en salsa van tomaat, granaatappel en oregano (kan ook met gepofte aubergine i.p.v. bavette). 
Parelhoen met parmaham, gegrilde groenten en aardappeltjes uit de oven. 
Op de huid gebakken dorade met stamppotje van zeekraal en antiboise van tomaat, dragon en olijven. 

Nagerechten 
Chocolademeringuetaart met aardbeien. 
Citroentaart. 
Cheesecake. 
Cheesecake in een glas met frambozen.
Wentelteefjes met kaneelijs.