Menu
We werken met een vast menu dat de seizoenen volgt. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's en van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.
Menu
Gekonfijt tomatentaartje met kappertjes geserveerd met een frisse bladsalade
*
Groene tagiatelle met asperges, waterkers en ricotta
*
Bavette
of
Op de huid gebakken doradefilet
of
Courgette latkes
Geserveerd met bearnaise saus en lentegroenten
*
Kersen clafoutis met sorbetijs
Graag van te voren doorgeven hoeveel mensen vlees, vis of vegetarisch willen eten. Daarnaast kun je ook dieetwensen en allergieën doorgeven. Uiteraard zullen we daar rekening mee houden.
Het menu kan per dag een klein beetje afwijken. We werken met dagverse producten. Als de kwaliteit van vis, vlees, groente of fruit niet aan onze eisen voldoet, zoeken we een mooi alternatief. Soms zien we 's ochtends zo iets moois of lekkers op de markt, dan voegen we het aan het menu toe. Er zijn van die vondsten.. die willen we jullie niet onthouden. Dat is zo leuk van de Albert Cuypmarkt voor onze deur.
En... in overleg kunnen we bovenstaand menu natuurlijk altijd aanpassen.
