Menu

We werken met een vast menu dat de seizoenen volgt. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's en van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Menu

Aardappel prei soep met bieslook, chiliolie, geitenfeta en geroosterde hazelnootjes

*

Huisgemaakte ravioli met gecarameliseerde rode ui, tijm en balsamico
*
Paulina's zuurlool met confit, rookworst van Alain Bernard en panchetta van Brandt en Levi

of 

Paulina's zuurkool met heilbot en beurre blanc

of

Paulina's zuurkool met gefrituurde oesterwammen en dille raita

*

Ricotta taart met cocolade en sinaasappel geserveerd met huisgemaakt creme fraiche ijs


Graag van te voren doorgeven hoeveel mensen vlees, vis of vegetarisch willen eten. Daarnaast kun je ook dieetwensen en allergieen doorgeven. Uiteraard zullen we daar rekening mee houden.

Het menu kan per dag een klein beetje afwijken. We werken met dagverse producten. Als de kwaliteit van groente of fruit niet aan onze eisen voldoet zoeken we een mooi alternatief, en soms zien we 's ochtends zo iets moois of lekkers op de markt..dan voegen we het aan het menu toe. Er zijn soms van die vondsten.. die willen we jullie niet onthouden. Dat is zo leuk van de Albert Cuypmarkt  voor onze deur.  

En... in overleg kunnen we bovenstaand menu natuurlijk altijd aanpassen.Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. We koken momenteel maximaal voor 24 personen en minimaal 8 personen. En we sluiten momenteel om 22.00. 

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;).