Seizoensmenu

Elke twee maanden verandert ons seizoensmenu. We bedenken dit menu met het hele team van Saskia's Huiskamer. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's en van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Menu augustus, september

Geroosterde biet, zwarte knoflook boter, yoghurtraita, kruidenolie en tempura van lamsoren

 Huisgemaakte pompoen ravioli geserveerd met salieboter 

Gebakken bavette, dorade of knolsederijsteak, pittige paddenstoelen salsa, creme van limabonen, snijbiet  en geroosterde hazelnoten 

Citroentaart met verse vijgen


Graag van te voren doorgeven hoeveel mensen bavetta, dorade of knolsederij willen eten. Daarnaast kun je ook dieetwensen en allergieen doorgeven. Uiteraard zullen we daar rekening mee houden.

Het menu kan per dag een klein beetje afwijken. We werken met dagverse producten. Als de kwaliteit van groente of fruit niet aan onze eisen voldoet zoeken we een mooi alternatief, en soms zien we 's ochtends zo iets moois of lekkers op de markt..dan voegen we het aan het menu toe. Er zijn soms van die vondsten.. die willen we jullie niet onthouden. Dat is zo leuk van de Albert Cuypmarkt  voor onze deur.  Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. We koken momenteel maximaal voor 24 personen en minimaal 8 personen. En we sluiten om 23.30. 

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;).