Feestmenu

We werken met een vast menu dat de seizoenen volgt. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's en van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Op dit moment serveren we het volgende menu

Geroosterde biet, citroengrasboter boter, labne, limoenbladsalsa en tempura van boerenkool

*

Huisgemaakte paddestoelen ravioli met ricotta en raapstelen  
*
Hert uit de waterleiding duinen met rodewijn jus

of 

Op de huid gebakken corvinafilet met beurre blanc

of

Geroosterde koolrabi met salsa van bleekselderij, pistach, kervel en groene peper en beurre blanc

Alle hoofdgerechten serveren we met aardappelpuee, schorsenerenchips en palmkool
*

Trifle van sinaasappelcake, citroencurd, geslagen room, madarijnencoulis en speculaascrumble


Graag van te voren doorgeven hoeveel mensen vlees, vis of vegetarisch willen eten. Daarnaast kun je ook dieetwensen en allergieen doorgeven. Uiteraard zullen we daar rekening mee houden.

Het menu kan per dag een klein beetje afwijken. We werken met dagverse producten. Als de kwaliteit van groente of fruit niet aan onze eisen voldoet zoeken we een mooi alternatief, en soms zien we 's ochtends zo iets moois of lekkers op de markt..dan voegen we het aan het menu toe. Er zijn soms van die vondsten.. die willen we jullie niet onthouden. Dat is zo leuk van de Albert Cuypmarkt  voor onze deur.  

En... in overleg kunnen we bovenstaand menu natuurlijk altijd aanpassen.Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. We koken momenteel maximaal voor 24 personen en minimaal 8 personen. En we sluiten om 23.30. 

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;).