Elke twee maanden verandert ons seizoensmenu. We bedenken dit menu met het hele team van Saskia's Huiskamer. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's, van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Menu januari en februari 2020
Carpaccio van paddenstoelen met waterkers, parmezaan en rode peper
Huisgemaakte ravioli met gekonfijte eend 
Heilbot met Paulina's zuurkool en le puylinzen
Huisgemaakte profiteroles met chocoladesaus en vanilleijs

Menu november en december 2019

Gepofte pompoen, raapstelen pesto, Nederlandse blauwschimmel geitenkaas, gecarameliseerde rode ui, farro, geroosterde hazelnoten en gefrituurde schorseneren.
Creme van venkel en spinazie, op de huid gebakken wilde zeebaars en tempura van bosui
Hert uit de waterleidingduinen, aardpeerjus, beukenzwam, boerenkool en romige polenta
Perenmousse met kletskop en gember-chocoladesaus.