Menu

We werken met een vast menu het seizoen te bieden heeft. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's en van reizen. We mixen, proeven, experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden willen eten.

Menu

Tartelette met snijbiet, gruyère en een frisse salade

*
Tomaten ristotto met gegrilde paprika, harde ricotta en geroosterde amandelen
*
Entrecote met klassieke pepersaus
of
Op de huid gebakken dorade met chimichurri
of
Courgette latkes met raita

Geserveerd met seizoensgroenten
*
Gebakken cheesecake met bramen

Graag van te voren doorgeven hoeveel mensen vlees, vis of vegetarisch willen eten. Daarnaast kun je ook dieetwensen en allergieën doorgeven. Uiteraard zullen we daar rekening mee houden.

Het menu kan per dag een klein beetje afwijken. We werken met dagverse producten. Als de kwaliteit van vis, vlees, groente of fruit niet aan onze eisen voldoet, zoeken we een mooi alternatief. Soms zien we 's ochtends zo iets moois of lekkers op de markt, dan voegen we het aan het menu toe. Er zijn van die vondsten die willen we jullie niet onthouden. Dat is zo leuk van de Albert Cuypmarkt voor onze deur.

En... in overleg kunnen we bovenstaand menu natuurlijk altijd aanpassen.


Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. Het minimum aantal personen is 10 en het maximum aantal 24 (iets meer kan ook, dan wordt het iets meer passen en meten ;). We sluiten om 23.30. 

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;).