Menu september 2019
Salade witlof, groene appel, krieltjes, gerookte forel en bosui
Geroosterde bloemkool met beurre noisette, kappertjes, gefrituurde zeekraal, frisse komkommer, dille raita en hazelnootjes
Entrecote met za’atar, rode uiencompote, zoete aardappelblokjes, oregano en tahini dressing
Trifle met bramen en crumble

Menu juli en augustus 2019
Frisse salade van gepofte biet, watermeloen, radijs, venkel, citroenbieslook dressing en feta
Verse springrolls met glasnoodels, mango, avocado, gehakte casewnoten, sla, Noordzee krab en huisgemaakte chilisaus
Gebakken kabeljauw met gepofte rijst en sesam, knolselderij, prei, Hollandse garnaaltjes en rivierkreeftjes.
Aardbeienmousse met verse munt

Menu juni 2019
Avocado-mais salade met zoete limoen chilisaus
Ravioli gevuld met spinazie en ricotta geserveerd met verse doperwtjes, salieboter en groene asperges
Op de huid gebakken dorade met crème van prei, gecarameliseerde rode ui, gebakken oesterzwammen en een salsa van tomaat, oregano en granaatappel
Cheescake met basilicum en kersen