Seizoensmenu

Elke twee maanden verandert ons seizoensmenu. We bedenken dit menu met het hele team van Saskia's Huiskamer. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's en van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Menu juni, juli

Salade van op hooi gerookte gerookte witte asperges, Hollandse garnalen, rode zuring van Saskia's daktuin, dragonmayonaise en peterselie broodkruim

Huisgemaakte ravioli  gevuld met verse tuinbonen, ricotta en ouderwets bonenkruid

Op de huid gebakken dorade, creme van aardpeer, geroosterde lenteworteltjes, tahinmisodressing en een salsa van pistache en kardemom 

Geroosterde aardbeien met vanille hangop en munt




Het restaurant

Het restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. We koken maximaal voor 12 personen. En we sluiten om 23.00. Als er geen COVID-19 maatregelen meer gelden gaan we natuurlijk weer voor meer mensen en tot later open.

Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Amsterdam. Wat ons betreft; de beste winkel van de stad, dus gegarandeerd goed ;).