Elke twee maanden verandert ons seizoensmenu. We bedenken dit menu met het hele team van Saskia's Huiskamer. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's, van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Menu november en december 2019
Gepofte pompoen, raapstelen pesto, Nederlandse blauwschimmel geitenkaas, gecarameliseerde rode ui, farro, geroosterde hazelnoten en gefrituurde schorseneren.
Creme van venkel en spinazie, op de huid gebakken wilde zeebaars en tempura van bosui
Hert uit de waterleidingduinen, aardpeerjus, beukenzwam, boerenkool en romige polenta
Perenmousse met kletskop en gember-chocoladesaus.

Menu september en oktober 2019
Salade witlof, groene appel, krieltjes, gerookte forel en bosui
Geroosterde bloemkool met beurre noisette, kappertjes, gefrituurde zeekraal, frisse komkommer, dille raita en hazelnootjes
Entrecote met za’atar, rode uiencompote, zoete aardappelblokjes, oregano en tahini dressing
Trifle met bramen en crumble