Menu maart 2019
Japanse salade met komkommer, gember, harricots vert, koolrabi en sesam
Groene koolbladeren gevuld met paddestoelen en pomodori
Tartaar van aubergine met op de huid gebakken doradefilet, granaatappel, oregano en kruidenolie
Pistachenotentaart en citruscreme

Menu februari 2019
Brandade van kabeljauw met gepofde paprika coulli en spruitjesgroen
Thaise mosselsoep met koriander, gember en citroengras
Italiaanse lamsstoof met saffraanrisotto
Gestoofde peer, limoen en steranijs

Menu januari 2019
Ceviche van corvina met postelein en sesam
Risotto met aardpeer, geroosterde hazelnoten, kappertjes, beurre noisette en geroosterde pastinaak
Heilbot met gnocchi, gebakken palmkool en antiboise van groene tomaat
Klassieke crème brûlée

Menu december 2018 
Klassieke Hollandse garnalen cocktail met huisgemaakte cocktailsaus en kervel
Dumplings gevuld met paddenstoelen en zeekraal
Gestoomde heilbot met crème van aardpeer en pastinaak chips (extra gerecht EUR 10,- per persoon)
Hert uit de waterleidingduinen met zoete aardappelcrème, kruidenolie, gebakken oesterzwammen, gekarameliseerde rode ui en een salsa van tomaat, granaatappel en oregano
Vacherin mont d'or met stokbrood (extra gerecht EUR 7,- per persoon)
Smeltend chocoladetaartje met vanille-ijs

Vegetarisch decembermenu 2018
Frisse salade van Opperdoezers, gedroogde tomaat, groene tomaat en Coeur de Boeuf
Dumplings gevuld met paddenstoelen en zeekraal
Gegrilde knolselderij met crème van aardpeer en pastinaak chips (extra gerecht EUR 10,- per persoon)
Gepofte aubergine met zoete aardappelcrème, kruidenolie, gebakken oesterzwammen, gekarameliseerde rode ui en een salsa van tomaat, granaatappel en oregano
Vacherin mont d'or met stokbrood (extra gerecht EUR 7,- per persoon)
Smeltend chocoladetaartje met vanille ijs

En kijk ook even naar de wijnkaart. 

Menu november 2018
Crostini met gekonfijte eend, haricots verts en granaatappeldressing
Dumplings met paddenstoelen en zeekraal
Gegrilde dungesneden entrecote met tomaten-gnocci, parmezaan en basilicumricotta
Cake met pijnboompitjes, amandelspijs en vanille-ijs

Menu oktober 2018
Frisse salade van nieuwe aardappels, gedroogde tomaat, groene tomaat en Coeur de Boeuf
Zachte polenta met gebakken paddenstoelen en kruidenolie
Parelhoen met wortel-hazelnootjus, paarse bloemkool, Romanesco en crispy knolselderij
Pasteis de Nata

Menu september 2018

Salade van (na)zomerbiet met geitenricotta en dragon
Crème van prei en kropsla met gegrilde forel en Pimientos de Pádron 
Le Puy linzen met wortel, knolselderij en kroketjes van gekonfijte eend
Chocoladetaart met peren en amandelen

Menu juli en augustus 2018
Cantaloupe meloen dressing met rucola, biologische buffelmozzarella, verse tuinboontjes en Bauernspeck
Baby squid met mini-paprika en basilicumolie
Bavette met wilde tomaat en courgette tempura
Chocoladetaart met wilde perziken

Menu juni 2018
Salade van witlof, bleekselderij, kervel, walnoten en groene appel
Latkes (aardappelkoekjes) met ricotta, verse tuinbonen en doperwten
Makreel met gepofte aubergine, labne en een salsa van groene tomaat
Abrikozen amandeltaart

Menu mei 2018
Salade van witte asperges, knolselderij, dille, zalm en grapefruit
Gnocchi met verse dopertjes, spinazie en pancetta
Ribeye met gekarameliseerde rode ui, bloemkoolmousse, geroosterde hazelnoten en rucola
Rabarber-aardbeien trifle in een glas

Menu april 2018
Salade van verse kruiden, geitenkaas hangop, Chioggia biet en radijs
Risotto met witte asperges
Op de huid gebakken skreifilet met mosselen, avocado en spinazie
Eton mess; geslagen room met rood fruit en citroen meringue

Menu maart 2018
Carne Cruda van onglet met een gebakken kwarteleitje en gefrituurde kappertjes
Geroosterde aubergine met pompoencrème, kruidenolie, balsamico en salsa van tomaat, granaatappel en oregano
Op de huid gebakken skreifilet met mosselen, avocado en spinazie
Mangomousse met witte chocolade en kokosmakroon 

Menu februari 2018
Salade van koolraap, knolselderij, paksoi, grapefruit, bosui en zalm
Geroosterde aubergine met pompoencrème, kruidenolie en salsa van tomaat, granaatappel en oregano.
Geroosterde en gekonfijte eend met rode kool, paarse wortel, gember en teriyaki
Cheesecake met gezouten karamel en geroosterde amandelen

Menu januari 2018
Gestoofde prei, ansjovisvinaigrette, gebakken spruitjes, waterkers en geroosterde hazelnoot
Spaghetti met Noordzeekrab en venkel
Coq au vin met oven aardappeltjes en palmkool
Smeltend chocoladetaartje met vanille-ijs

Menu december 2017
Salade van biet, radijs, shiso, braam, paarse wortel, gekarameliseerde geitenkaas en geroosterde pompoenpitjes
Schelvis, romige Parmezaanpolenta, gefrituurde knolselderij, venkel, basilicumdressing, geroosterde wortel en balsamico 
Gestoofd damhert uit de waterleidingduinen met spitskool, geroosterde zoete aardappel en mosterdjus
Skeapsrond (Waterlands schapenkaasje) uit de oven met rozemarijn, flinterdunne crackers en rode uienjam (EUR 10,- supplement)
Stoofperentaartjes met amandelspijs en vanille-ijs

Menu november 2017
Aardpeercrème met geroosterde zoete aardappel, dun geschaafde venkel, postelein en gestoofde rode ui
Risotto met tomaat en gamba’s
Parelhoen met jus van morieljes, zuurkool, pancetta en doperwtjescrème
Schuimgebak met mandarijn en crème fraîche

Menu oktober 2017
Frisse citroenmozzarella met rode peper, gebakken aubergine en groene kruiden
Gestoomde heilbot met geroosterde pastinaak en jus van aardpeer
In roomboter gebakken bavette, met salsa van granaatappel, tomaat en verse oregano, geserveerd met gebakken paddenstoelen, pompoen en geroosterde rode ui
Gepocheerde peer met bitterkoekjeskruim, amaretto en geroosterde hazelnoten

Menu september 2017 
Frisse citroenmozzarella met rode peper, gebakken aubergine en groene kruiden
Bloemkoolmousse met hazelnootkruim, dorade rose, witte druif, dragon en gepofte quinoa 
Gegrild kalfsvlees met vinaigrette, aardappel-cashewpuree en gebakken paddenstoelen 
Appelcheesecake 

Menu juli/augustus 2017
Klassieke huzarensalade
Rode mul filet met gefrituurde zeekraal en een salade van boterbonen, haricots verts en kappertjes
Schnitzel 2.0 met gepofte zomerbiet, prei en walnoot 
Witte chocolademousse, rood fruit en passievrucht

Menu juni 2017 
Ceviche van corvina met mais, limoen, veldsla en verse doperwtjes 
Ravioli gevuld met aardappel en gorgonzola, geserveerd met salie en citroen 
Lamsstoofvlees met tabouleh van bulgur, gebakken aubergine, granaatappelpitjes en labne van geitenyoghurt 
Pavlova gevuld met warme rabarber 

Menu mei 2017
Vietnamese groene papayasalade met Schotse zalm (Wester Ross) geserveerd op een rijstcracker
Saotosoepje met witte asperges
Gebakken zeeduivel, salsa verde, geroosterde pancetta, parelcouscous, spinazie, knoflook en paddenstoelen
Frambozenmeringuetaart met witte chocolade en pistachenootjes

Menu april 2017
Waterkers salade met bloedworst, gebakken sepia, inkt en aioli dressing
Knolselderij risotto met balsamico, gebakken oesterzwammen en geroosterde hazelnootjes
Entrecote met bearnaise, aardappeltjes uit de oven en groene kropsla
Gin & Tonic cheesecake in een glas

Menu maart 2017
Ingelegde komkommer, citroenricotta, walnoot, basilicum en alfalfa
Kruidige bloemkoolsoep met kerrie, balsamico, gamba's en dille
Gebraden kippendij met pompoen, knolselderij, rode ui, kikkererwten en kervel
Citroenmeringuetaart

Menu februari 2017
Bloemkooltartaar met mierikswortel-citroen-crème fraiche, lichte knoflookmousse, geroosterde bloemkool en kwarteleitje
Rosti met gegrilde entrecote en zachte uienjus
Gebakken griet met kerrie, witlof, granaatappel en zeekraal
Mangoframbozentaartje met kokosmakronen topping

Menu januari 2017
Viskoekje van heek met knapperige toast, Hollandaise en gebakken kwarteleitje
Risotto met paddenstoelen en parmezaankoekje
Ribeye met jus van ossenstaart, knolselderij puree en koolrabi
Appelcrumble met vanille-ijs

Menu december 2016
Ingelegde makreel, mousse van gerookte makreel en licht gegaarde makreel met raapstelen, biet en croutons
Ravioli gevuld met wildstoof
Gekonfijte eendenbout met Elzasser zuurkool, Le Puy linzen, aardappelpuree en Bordelaise 
Wentelteefjes met kaneelijs en speculaaskruim

Menu november 2016
Gegrilde aubergine met ricotta en granaatappel
Ravioli gevuld met Sucuk en Parmezaanse kaas
Scholfilet met beurre noisette, geglaceerde worteltjes en spitskool
Tiramisu

Menu oktober 2016
Parelgort met rode biet, verse makreel, groene appel en mierikswortel yoghurt
Eendenborstfilet met spruitjes en merguez
Kalfsstoof, gegrilde knolselderij, zoete aardappelpuree, spitskool en zilveruitjes
Eclair met chocoladesaus en crème Anglaise

Menu september 2016
Salade van courgette, artisjok, merguez, venkel, eikenbladsla en walnootdressing
Risotto met kingkrab
Lendebiefstuk, pomme dauphines, sauce Bordelaise, spitskool en cantharellen
Panacotta met mango en munt

Menu juli en augustus 2016
Maiscrème, dun geschaafde biet, veldsla, geitenkaashangop, geroosterde hazelnootjes, dragondressing en groene asperges
Huisgemaakte ravioli met doperwtjesvulling
Op de huid gebakken zeebaars met beurre noisette en een salade van dun geschaafde venkel met dille en krielaardappeltjes
Chocolademeringuetaart met mascarpone en rood fruit

Menu mei 2016
Witte asperges met gebakken kwarteleitje, beurre blanc en pancettakruim
Arroz de Marisco (portugees gerecht met rijst, schaal en schelpdieren)
Lamskoteletjes van de gril met raita van yoghurt, komkommer en gember en een salade van groene linzen, courgette, munt, avocado en limoen
Chocolade karamelfudge

Menu april 2016
Salade van groene tomaat, geitenkaas hangop en postelein
Bavette met zwarte knoflookdressing, paddenstoeltjes en peterselie
Forelfilet met een kruidenkorstje, frisse venkel, groene parelgort en beurre blanc
Bloedsinaasappeltaart