Elke twee maanden verandert ons seizoensmenu. We bedenken dit menu met het hele team van Saskia's Huiskamer. We doen inspiratie op uit kookboeken, bij collega's, van reizen. We mixen, proeven en experimenteren en koken wat we zelf het allerliefste zouden eten als we in ons restaurant zouden komen eten.

Menu maart en april 2020
Gepofte koolraap met beurre blanc en chorizokruim
Ravioli gevuld met coquille, zalmeitjes, miso en basilicum olie
Skreifilet met een salsa van groene appel, bleekselderij, jalapeno en een crème van biet en knolselderij
Chocolade caramel fudge met vanille ijs

Menu januari en februari 2020

Carpaccio van paddenstoelen met waterkers, parmezaan en rode peper
Huisgemaakte ravioli met gekonfijte eend 
Heilbot met Paulina's zuurkool en le puylinzen
Huisgemaakte profiteroles met chocoladesaus en vanilleijs

Menu november en december 2019

Gepofte pompoen, raapstelen pesto, Nederlandse blauwschimmel geitenkaas, gecarameliseerde rode ui, farro, geroosterde hazelnoten en gefrituurde schorseneren.
Creme van venkel en spinazie, op de huid gebakken wilde zeebaars en tempura van bosui
Hert uit de waterleidingduinen, aardpeerjus, beukenzwam, boerenkool en romige polenta
Perenmousse met kletskop en gember-chocoladesaus.